Vragen? Neem gerust direct contact op 06-13075112 info@js-tijdvoorjezelf.nl

Over mij

Mijn naam is Jolanda Lefers-Robaard. Ik ben getrouwd met Jan. Samen hebben wij twee dochters. Wij wonen aan de Bruggertstraat in Enschede, waar ik in april 2010 ben gestart met mijn praktijkruimte van Js-tijdvoorjezelf. Vanaf 2017 heb ik twee jaar een praktijkruimte gehuurd in het Paramedisch Centrum “De Bleekerij” in Boekelo.
Sinds 1 november 2019 werk ik weer in mijn praktijkruimte aan de Bruggertstraat 457 in Enschede.

Ik ben een echt mensen-mens en interesseerde me al heel jong voor mensen. Hoe zit iemand in elkaar, wat boeit iemand, hoe kan ik echt contact met de ander maken en hoe kan ik iemand helpen.

Jarenlang ben ik secretaresse geweest voor diverse bedrijven, zoals de Universiteit Twente in Enschede, Philips Design in Eindhoven en Philips Medical Systems in Best. Ook heb ik vele jaren gewerkt in de zorg als secretaresse. Als laatste bij Livio, locatie de Hatteler in Enschede. Ook daar was het contact met mensen wat mij het meeste intrigeerde.

In 2005 ben ik de opleiding Psycho Energetisch Therapeut begonnen. Een erg veelzijdige opleiding, waar veel therapieën aan de orde kwamen. Tijdens de opleiding merkte ik dat voetreflextherapie mij erg boeide en ben me dan ook gaan specialiseren daarin. Ook het energiewerk inspireerde mij erg en daar ben ik me in gaan ontwikkelen. Met name Reiki trok mijn aandacht in het energiewerk. Reiki-master Marry Streutker uit Helmond heeft mij de cursussen Reiki I en II gegeven op een zeer inspirerende en professionele manier.

In april 2010 heb ik mijn diploma behaald voor de voetreflextherapie.

 

 

Daarna heb ik nog een cursus deelmassage gedaan van rug, schouder en nek, waar ik  in september 2011 mijn certificaat voor ontving. In juni 2011 heb ik mijn Reiki I gehaald en in juni 2013, precies 2 jaar later, mijn Reiki II. In september 2016 heb in mijn Reiki IIIa gehaald

Daar tussenin in april 2012 heb ik een nog een cursus ontspanningsmassage gevolgd en mijn certificaat voor ontvangen.

Naast mijn gezin ben ik heel druk met onze hond Bob en hou ik van reizen en natuurfotografie. Een aantal foto’s van mijn reis naar Indonesië zie je ook op mijn site.

Ik ben erg blij en dankbaar om vanuit mijn  passie en gevoel voor mensen mijn werk te mogen doen en ben dankbaar voor het vertrouwen dat deze mensen in mij hebben.

Als jij de tijd wilt nemen voor een bezoek aan mij, dan beloof ik je dat je er geen spijt van zult krijgen: fijne tijd voor jezelf!

Ik zie u graag bij Js-tijdvoorjezelf!